DE CHEF
Voordat we op avontuur gaan, vertel ik graag iets over mijzelf.
Gezondheid en voedsel zijn niet altijd mijn passie geweest.
Ik begon mijn kookcarrière met pizza's, hamburgers en drank.
Ik stond bekend om mijn zoete toetjes, die ik echt de hoeksteen van elke maaltijd vond!
Maar met het ouder worden, begon ik mezelf vragen te stellen.
» Hoe laat ik deze aarde achter voor volgende generaties?
Hoe kan ík hierin verantwoordelijkheid nemen?
Ik haalde geen voldoening meer uit het koken met ingrediënten waarvan ik de impact op mens en natuur niet kende.
Steeds meer bleef ik weg van bewerkte voeding.
Ik dook in de voedingswetenschap, maar raakte verdwaald in de enorme hoeveelheid boeken die zijn geschreven over gezond eten.
Voedingsdiëten uitproberen leek mij een logische stap.
Veganistisch, raw, suikervrij!
Na meer dan 10 jaar wildplukken, koken en studie, realiseer ik me dat het basisprincipe van goede voeding eigenlijk vrij eenvoudig is:
Echt voedsel komt niet uit fabrieken!
Ons voedselsysteem is nu afhankelijk van massa-industrie en vaak enorm bewerkt.
Laten we de verbinding met de natuur herstellen en manieren vinden om weer in contact te komen met ons eten.
Door samen naar buiten te gaan en te leren over de natuur.
De natuur heeft zoveel te bieden!
Ga je mee op ontdekkingsreis?
WITH LOVE
JETHRO VAN LUIJK