Koken met zeewier | 28 juli 2023

Geplaatst op 30 juni 2023

Eten verbindt dus laten we daarom de te tijd nemen voor onze maaltijden!

 

Benieuwd naar zeewier als voeding (van de toekomst)? Doe mee met de zeewierkookworkshop, waarin Muzee Scheveningen samen met The Green Chef een aantal gerechtjes bereiden. Zeewier is een enorm duurzame eiwitbron, ongelooflijk gezond en heeft die bijzondere umami smaak!  Samen gaan we aan de slag met vers en gedroogd zeewier. En uiteraard gaan we alles wat we klaarmaken ook proeven.

 

Datum: vrijdag 28 juli 2023
Tijd: 13.00 uur – 14.30 uur (met uitloop naar 15.00 uur) 


Entree:
– Kookworkshop €20
– Kookworkshop incl. museumbezoek ‘WEED’ €25
– Kookworkshop met de Ooievaarspas €10
– Kookworkshop incl. museumbezoek ‘WEED’ met Ooievaarspas €12,50